Vi bygger for næringslivet og privatpersoner

Fantastiske boliger til salgs i hjertet av Randesund!

BOH er en av tre utbyggere som er med på etableringen av det første delfeltet i, etter vår mening, den beste nye bydelen i Kristiansand. Drangsvann og i første omgang Sukkevannslia er et delfelt i en av byens største satsinger på nye og moderne boliger for fremtiden. Sukkevannslia er lokalisert omtrent midt mellom Sukkevann og Drangsvann, med en svært sentral beliggenhet i forhold til det meste. Det er allerede etablert flotte bydels-lekeplasser, turstier og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet til området og boligene. Dette skal bli et godt sted å bo - både for familier i etableringsfasen, storfamilien eller de av oss som ønsker å ha en ny og moderne bolig sentralt plassert i forhold til både Kristiansand sentrum og Sørlandsparken med alle parkens tilbud og fasiliteter.

Sammen med områdeutviklerne i Drangsvann AS er Sukkevannslia i full gang med å bygges ut.
De første boligene ble påbegynt våren 2019, og det er allerede flere familier som er på vei inn i sin nye bolig!

Her kommer det mange spennende boliger fremover, og BOH har både eneboliger, tomannsboliger og eneboliger i kjede for salg.
Flere av våre boliger i det første delfeltet er allerede solgt, men ta kontakt med oss for å få vite mer, melde interesse eller reserver din bolig idag.

BOH Eiendom AS - SALG

Oddleif Henriksen - tlf: 907 60 646 / epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Les mer på www.drangsvann.no og forsøk Boligvelgeren.
Her finner du prospekter for nedlasting, mer informasjon og kontaktinformasjon til megler etc.

3D-illustrasjoner av noen av våre boliger: